Het team van Koningin Juliana School

Benieuwd naar de gezichten achter de school? Op deze pagina stellen wij ons aan u voor.

Daphne Tuijtel, locatieleider

Ik ben Daphne Tuijtel en ben werkzaam als locatieleider op de KJS. Ik ben 33 jaar oud waarvan 13 jaar werkzaam bij PCBO. Gaandeweg heb ik drie belangrijke ontdekkingen gedaan; De kracht van "samen", leren moet je "durven" en focus op talent geeft vertrouwen en laat je "groeien". Deze drie vormen dan ook mijn motto: Samen durven groeien, het fundament voor mijn manier van leidinggeven en het vormgeven van ons onderwijs.

Ik ben woonachtig in Apeldoorn samen met mijn twee kinderen, Lucas en Roos. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten; tennis, bootcamp en hardlopen zijn sporten die ik graag doe.  

 

Bram Sibma, leerkracht groep 5/6

 

Rinske Koster, leerkracht groep 5/6 en IB

Mijn naam is Rinske Koster, ik ben in het schooljaar 2016-2017 leerkracht geworden op de Koningin Julianaschool. Ik woon in Apeldoorn met mijn man en twee kinderen. Ik heb hiervoor 6 jaar op Het Kompas gewerkt. Ik vind het belangrijk dat er een goede werksfeer in de klas is, waardoor de kinderen zich op allerlei gebieden kunnen ontwikkelen. Verder vind ik het belangrijk dat we samen (ouders, school en kind) een goede samenwerking hebben. In mijn vrije tijd zing ik veel. 

Géke Glastra, leerkracht groep 3/4 

Mijn naam is Géke Glastra. Ik ben 46 jaar. Ik ben getrouwd met Marcel en samen hebben we drie kinderen van 16, 14 en 10 jaar.  Ik werk sinds 1998 op de Koningin Juliana School. Dit jaar ben ik leerkracht van groep 3/4 samen met mijn duo collega Michelle. Investeren in de relatie met kinderen en hun ouders vind ik één van de belangrijkste aspecten en tegelijkertijd één van de leukste kanten van mijn vak. Daar ligt mijns inziens de basis van alles. In mijn vrije tijd loop ik hard, doe ik af en toe mee aan een leuke wedstrijd en kook ik graag.  Op de foto ziet u mij op één van mijn favoriete plekken in ons huis: naast de houtkachel, want vuurtje stoken en genieten van die warmte, terwijl je alleen of samen geniet van dat moment doe ik heel erg graag.

Marianne van Drunen, leerkracht groep 5/6

Wat een geluk dat ik het leukste beroep uitoefen. Alle dagen met kinderen de wereld ontdekken. Al bijna 20 jaar leren we samen de spannende dingen over onze omgeving en techniek, de belangrijke vaardigheden van taal en rekenen, de verrassingen van kunst in alle vormen en het plezier van samen bewegen. Ik geef les aan de groep 5/6 op maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag ben ik leerkracht van groep 1/2.

Verder denk ik mee over de invulling van cultuuronderwijs op de KJS. Dit heb ik ook jarenlang gedaan op mijn vorige school PCBO De Regenboog. In mijn vrije tijd zing ik graag, maak ik schilderijen en ben ik in de tuin actief. Ik hou van groeien en bloeien bij planten én mensen, door samen te leren met hoofd, hart en handen.  

Kitty ten Napel, bovenschools directeur

Sinds dit schooljaar ben ik bovenschools directeur van PCBO Koningin Juliana en van PCBO De Korenaar. Ik ondersteun Daphne in haar werkzaamheden als locatieleider. Ik woon in Apeldoorn en ben moeder van drie kinderen van 10, 13 en 15 jaar. In mijn werk ben ik erop gericht voortdurend in ontwikkeling te blijven, zodat medewerkers hun talenten binnen hun vak volop kunnen benutten. Samen met een bevlogen team van pedagogisch medewerkers en leerkrachten, zet ik me iedere dag in om kwalitatief goed onderwijs én opvang te kunnen bieden voor kinderen van 2 -13 jaar. 

Michelle Withoff, leerkracht groep 3/4 en Kangoeroegroep

Mijn naam is Michelle Withoff. Ik ben in het schooljaar 2017-2018 leerkracht geworden op de Koningin Julianaschool. Dit jaar ben ik leerkracht van groep 3/4 en draai ik de kangoeroegroep. Ik vind het fijn om kinderen een stap verder te helpen in hun ontwikkeling. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. In mijn vrije tijd loop ik hard, spreek ik graag met vrienden/ vriendinnen af en vind ik het fijn om lekker uiteten te gaan.

Nel Reyneveld, leerkracht groep 7/8

Ik ben juf Nel Reyneveld. Ik ben van maandag t/m donderdagmorgen leerkracht van groep 7/8. Ik vind het fijn om met de kinderen samen te werken en te leren, zodat de kinderen stap voor stap verder komen. Hierbij is de sociaal emotionele ontwikkeling ook een belangrijk punt. Een kind dat zich veilig voelt heeft de ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. Ik woon in Baak op het platteland en hou van het buitenleven, waarbij honden een grote rol spelen.

Kim van Wamelen, leerkracht groep 1/2

Al enkele jaren ben ik de leerkracht van groep 1/2. Mijn naam is Kim van Wamelen. Ik woon in Apeldoorn. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee kinderen. Het mooie van het onderwijs is je vak zo uitoefenen dat je kinderen elke keer weer een stap verder kan helpen in hun ontwikkeling. 'Wat heb je vandaag geleerd?' is een veel gestelde vraag in mijn klas.

Kennismaken?

Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door onze school! 

Direct contact

Karin Nieman, pedagogisch medewerker BSO

 

Wilma , leidster peutergroep / pedagogisch medewerker BSO

 

Bas Moes, wijk ICT'er

Ik ben Bas Moes en ik ben werk bij PCBO als leerkracht en wijk-ICT’er. Op die manier combineer ik 2 dingen waar ik enthousiast over ben: onderwijs en ICT. Ik ben enthousiast over het onderwijs, omdat ik kinderen kan inspireren om hun eigen talenten te ontwikkelen. Maar ik heb ook een passie voor ICT: Ik vind het leuk om uit te zoeken hoe ICT-middelen en softwareprogramma’s werken, ze toe te passen in mijn eigen klas en er uitleg over te geven aan collega’s. Op 6 PCBO-scholen (waaronder de Koningin Juliana School) ondersteun ik collega’s met alles op het gebied van computers, software en digiborden.

Samen met mijn vrouw Wendy hebben we twee dochters van 19 en 21 jaar. In mijn vrije tijd doe ik graag aan hardlopen, fitness, koken en basgitaar spelen.