Het team van Koningin Juliana School

Benieuwd naar de gezichten achter de school? Op deze pagina stellen wij ons aan u voor.

Kitty, bovenschools directeur

Mijn naam is Kitty ten Napel. Als bovenschools directeur van PCBO Koningin Juliana en PCBO De Korenaar ondersteun ik de locatieleider in haar werkzaamheden. Ik woon in Apeldoorn en ben moeder van drie kinderen. In mijn werk ben ik erop gericht voortdurend in ontwikkeling te blijven, zodat medewerkers hun talenten binnen hun vak volop kunnen benutten. Samen met een bevlogen team van pedagogisch medewerkers en leerkrachten, zet ik me iedere dag in om kwalitatief goed onderwijs én opvang te kunnen bieden voor kinderen van 2 -13 jaar.

Juf Nel

Ik ben juf Nel. Ik ben van maandag t/m donderdagmorgen leerkracht van groep 7/8. Ik vind het fijn om met de kinderen samen te werken en te leren, zodat de kinderen stap voor stap verder komen. Hierbij is de sociaal emotionele ontwikkeling ook een belangrijk punt. Een kind dat zich veilig voelt heeft de ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. Ik woon in Baak op het platteland en hou van het buitenleven, waarbij honden een grote rol spelen.

Juf Marianne

Een leerkracht zijn op onze school is alle dagen een feestje. Al bijna 20 jaar leren we samen de spannende dingen over onze wereld, de belangrijke vaardigheden van taal en rekenen, de verrassingen van kunst in alle vormen en het plezier van samen bewegen.


Het geeft mij ook energie als kinderen hun talenten ontdekken, trots zijn op elkaar en op zichzelf. In mijn vrije tijd zing ik graag, maak ik schilderijen en ben ik in de tuin actief. Ik hou van groeien en bloeien bij planten én mensen, door samen te leren met hoofd, hart en handen.

Juf Géke

Mijn naam is Géke. Ik ben 46 jaar. Ik ben getrouwd met Marcel en samen hebben we drie kinderen van 16, 14 en 10 jaar.  Ik werk sinds 1998 op de Koningin Juliana School. Dit jaar ben ik leerkracht van groep 3/4 samen met mijn duo collega Michelle. Investeren in de relatie met kinderen en hun ouders vind ik één van de belangrijkste aspecten en tegelijkertijd één van de leukste kanten van mijn vak. Daar ligt mijns inziens de basis van alles. In mijn vrije tijd loop ik hard, doe ik af en toe mee aan een leuke wedstrijd en kook ik graag.  Op de foto ziet u mij op één van mijn favoriete plekken in ons huis: naast de houtkachel, want vuurtje stoken en genieten van die warmte, terwijl je alleen of samen geniet van dat moment doe ik heel erg graag.

Juf Rinske

Mijn naam is Rinske, ik werk nu 4 jaar op de Koningin Julianaschool met veel plezier. Ik woon in Apeldoorn met mijn man en twee kinderen. Ik vind het belangrijk dat er een goede werksfeer in de klas is, waardoor de kinderen zich op allerlei gebieden kunnen ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat wij (ouders en school) een goede samenwerking hebben waardoor wij uw kind kunnen laten groeien. Samen staan we sterk! In mijn vrije tijd loop ik hard, zing ik veel en houd ik van gezelligheid!

Juf Kim

Al enkele jaren ben ik de leerkracht van groep 1/2. Mijn naam is Kim. Ik woon in Apeldoorn. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee kinderen. Het mooie van het onderwijs is je vak zo uitoefenen dat je kinderen elke keer weer een stap verder kan helpen in hun ontwikkeling. 'Wat heb je vandaag geleerd?' is een veel gestelde vraag in mijn klas.

Juf Michelle

Mijn naam is Michelle. Ik ben in het schooljaar 2017-2018 leerkracht geworden op de Koningin Julianaschool. Ik word er blij van als ik kinderen weer een stukje verder kan helpen in hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich fijn voelt in de klas en dat ieder kind zichzelf kan zijn. Ieder kind heeft zijn eigen talenten. Het is leuk om te ontdekken waar een kind goed in is en hoe ze dat talent kunt inzetten bij verschillende activiteiten.  

Juf Mandy

Mijn naam is Mandy en sinds schooljaar '18-'19 als leerkrachtondersteuner werkzaam op de KJS (en ook op de Korenaar). Ik heb zelf 3 kinderen en als ouder 'loop' ik al zo'n 14 jaar op deze school rond, vanaf het moment dat onze oudste hier in groep 1 kwam. Sinds die tijd heb ik ook als hulpouder van alles en nog wat gedaan, wat erg leuk is/was omdat je het team en de school nog beter leert kennen. 

Als leerkrachtondersteuner doe ik wat het woord al zegt: de leerkracht ondersteunen. Zo ben ik in alle groepen inzetbaar, op verschillende manieren. Ik werk met kinderen individueel, in groepjes of ik neem de volledige groep over zodat de leerkracht bijvoorbeeld talentgesprekken kan voeren met de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen op school en zo een prettige basisschooltijd hebben. Ik probeer alle kinderen te 'zien', ook wanneer ze geen aandacht vragen. Zo hoop ik mijn, kleine, steentje bij te dragen, zodat kinderen graag naar school gaan.

In mijn vrije tijd lees ik graag, doe ik aan ballet en kickboksen en spreek ik graag met vriendinnen af. En, eerlijk is eerlijk, bankhangen met een leuke Netflixserie werkt ook heel ontspannend!

Juf Karin

Ik ben Karin en werk met veel plezier bij de buitenschoolse opvang op de KJS. Wat ik vooral leuk vind aan mijn werk is om uit te vogelen wat de kinderen zelf graag zouden willen doen in hun vrije tijd op de bso. En dan samen dat te organiseren. In de vakantie’s trek ik er graag op uit met de kinderen naar een museum dat aanspreekt.

 

Juf Carmen

Mijn naam is Carmen en sinds dit school jaar ben ik werkzaam als onderwijsassistent en pedagogisch medewerker op de Koningin Juliana. Ik heb geleerd dat met mooi en uitdagend onderwijs kinderen met plezier naar school komen en willen leren. De uitdaging van mijn werk zit vooral in het contact met de kinderen, om ze een stukje meer van zichzelf te laten ontdekken. Naast mijn werk vind ik boksen, koken en reizen erg leuk. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en er een leerzame en leuke tijd van te maken.

Juf Noëlle

Mijn naam is Noëlle en woon in Apeldoorn. Toen ik 13 was ben ik begonnen met oppassen en van jongs af aan wist ik al dat ik heel graag iets met kinderen wilde gaan doen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om af te spreken met vriendinnen, paardrijden, kickboksen en oppassen is ook echt een hobby geworden. Mijn familie betekent veel voor mij en ben ook echt een gezelschap mens. Ik ben bij de BSO begonnen als stagiair in 2017.  Nu ben ik 3 dagen per week werkzaam in de bso en peutergroep. Op de maandag en vrijdag doe ik de peutergroep. Peuters zijn nog lekker leergierig en hebben uitdaging nodig. Op de donderdag en vrijdag doe ik de BSO. Bij de BSO probeer ik altijd veel leuke creatieve activiteiten te doen. Ik vind het werk leuk om te doen omdat je met veel verschillende leeftijden werkt en het allemaal leuke en leerzame uitdagingen heeft. Op de BSO proberen wij kinderen een leuke en veilige sfeer te geven en we zijn vaak in voor leuke nieuwe ideeën.

Meester Johan

Meester Bas

Ik ben Bas en ik ben werk bij PCBO als leerkracht en wijk-ICT’er. Op die manier combineer ik 2 dingen waar ik enthousiast over ben: onderwijs en ICT. Ik ben enthousiast over het onderwijs, omdat ik kinderen kan inspireren om hun eigen talenten te ontwikkelen. Maar ik heb ook een passie voor ICT: Ik vind het leuk om uit te zoeken hoe ICT-middelen en softwareprogramma’s werken, ze toe te passen in mijn eigen klas en er uitleg over te geven aan collega’s. Op 6 PCBO-scholen (waaronder de Koningin Juliana School) ondersteun ik collega’s met alles op het gebied van computers, software en digiborden.

Samen met mijn vrouw Wendy hebben we twee dochters, van 21 en 23 jaar. In mijn vrije tijd doe ik graag aan hardlopen, fitness en koken.

Kennismaken?

Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door onze school! 

Direct contact