Het team van Koningin Juliana School

Benieuwd naar de gezichten achter de school? Op deze pagina stellen wij ons aan u voor.

Daphne Tuijtel, locatieleider

Ik ben Daphne Tuijtel en ben werkzaam als locatieleider op de KJS. Naast mijn baan in het onderwijs woon ik samen met Tristan en we hebben twee kinderen. De oudste heet Lucas en is 5 jaar, de jongste heet Roos en is 3. Ik ben opgegroeid in Apeldoorn en inmiddels wonen we nu al ruim 3 jaar in Vaassen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te fietsen. Soms op de mountain bike en ook vaak met z’n viertjes. Daarnaast tennis en kickboks ik graag. Kortom ik word blij van sportief bezig zijn. Ik krijg veel energie van werken in een team en bouwen aan de school voor het beste onderwijs voor uw kind. 

Ronald de Bie, directeur a.i.

In het schooljaar 2017-2018 ben ik de directeur van de Koningin Julianaschool. Ik woon in Zwolle met mijn vrouw en vier kinderen. Ik ben op verschillende momenten op school, ongeveer 1,5 dag per week. Ik vind het belangrijk om duidelijk, helder en transparant te zijn. Goede contacten zijn voor mij erg belangrijk, mijn deur staat veel open. In mijn vrije tijd ben ik duikinstructeur.

Rinske Koster, leerkracht groep 5/6 en IB

Mijn naam is Rinske Koster, ik ben in het schooljaar 2016-2017 leerkracht geworden op de Koningin Julianaschool. Ik woon in Apeldoorn met mijn man en twee kinderen. Ik heb hiervoor 6 jaar op Het Kompas gewerkt. Ik vind het belangrijk dat er een goede werksfeer in de klas is, waardoor de kinderen zich op allerlei gebieden kunnen ontwikkelen. Verder vind ik het belangrijk dat we samen (ouders, school en kind) een goede samenwerking hebben. In mijn vrije tijd zing ik veel. 

Géke Glastra, leerkracht groep 3/4 

Mijn naam is Géke Glastra. Ik ben 46 jaar. Ik ben getrouwd met Marcel en samen hebben we drie kinderen van 16, 14 en 10 jaar.  Ik werk sinds 1998 op de Koningin Juliana School. Dit jaar ben ik leerkracht van groep 3/4 samen met mijn duo collega Michelle. Investeren in de relatie met kinderen en hun ouders vind ik één van de belangrijkste aspecten en tegelijkertijd één van de leukste kanten van mijn vak. Daar ligt mijns inziens de basis van alles. In mijn vrije tijd loop ik hard, doe ik af en toe mee aan een leuke wedstrijd en kook ik graag.  Op de foto ziet u mij op één van mijn favoriete plekken in ons huis: naast de houtkachel, want vuurtje stoken en genieten van die warmte, terwijl je alleen of samen geniet van dat moment doe ik heel erg graag.

Anita Griffioen, leerkracht groep 5/6

Ik ben Anita Griffioen, werk al heel lang op de KJS, nu in groep 5/6. Ik heb een zoon en een grote muzikale familie. Geen wonder dus dat ik graag zing. Ik vind het fijn om de kinderen eigenaar te maken van hun eigen leerproces. Ook verbind ik vakken graag met elkaar. Levensbeschouwing en filosofie helpen kinderen om een eigen mening te vormen.

In mijn vrije tijd schilder ik portretten, lees, tuinier en fiets ik graag.

Iris van der Zande, leerkracht groep 7/8

Mijn naam is Iris van der Zande en ik heb vorig jaar mijn afstudeerstage gelopen op PCBO Koningin Juliana. En nu ben ik leerkracht in groep 7/8! Het leukste aan lesgeven vind ik om naar ontwikkelingen van kinderen te kijken en ze te helpen naar een volgende stap. Ik ben aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden in de dansschool en bij vrienden/vriendinnen

Michelle Withoff, leerkracht groep 3/4 en Kangoeroegroep

Mijn naam is Michelle Withoff. Ik ben in het schooljaar 2017-2018 leerkracht geworden op de Koningin Julianaschool. Dit jaar ben ik leerkracht van groep 3/4 en draai ik de kangoeroegroep. Ik vind het fijn om kinderen een stap verder te helpen in hun ontwikkeling. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. In mijn vrije tijd loop ik hard, spreek ik graag met vrienden/ vriendinnen af en vind ik het fijn om lekker uiteten te gaan.

Nel Reyneveld, leerkracht groep 7/8

Ik ben juf Nel Reyneveld. Ik ben van maandag t/m donderdagmorgen leerkracht van groep 7/8. Ik vind het fijn om met de kinderen samen te werken en te leren, zodat de kinderen stap voor stap verder komen. Hierbij is de sociaal emotionele ontwikkeling ook een belangrijk punt. Een kind dat zich veilig voelt heeft de ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. Ik woon in Baak op het platteland en hou van het buitenleven, waarbij honden een grote rol spelen.

Kim van Wamelen

Al enkele jaren ben ik de leerkracht van groep 1/2. Mijn naam is Kim van Wamelen. Ik woon in Apeldoorn. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee kinderen. Het mooie van het onderwijs is je vak zo uitoefenen dat je kinderen elke keer weer een stap verder kan helpen in hun ontwikkeling. 'Wat heb je vandaag geleerd?' is een veel gestelde vraag in mijn klas.

Kennismaken?

Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door onze school! 

Direct contact